Velkommen tilbake til Kaffetreffet høsten 2020

Endelig kan vi igjen ønske velkommen tilbake til Kaffetreffet, – vår faste uformelle sosiale samling den første torsdagen i måneden.

Målet med Kaffetreffet er å tilby et hyggelig og uformelt møtested for kvinner og menn over 50 år på tvers av livssyn og kulturell bakgrunn. Vi vet at mange i denne aldersgruppen sitter alene, og kanskje litt ensomme, rundt omkring i Bergen i sine egne hjem, og dette ønsker vi å gjøre noe med. Vi håper Kaffetreffet kan være et sted der godt voksne kvinner og menn treffes, prater og blir kjent.
På samlingene vil det bli servert kaffe og te. Vi har også brettspill og kortspill som kan brukes. Har du et håndarbeid du holder på med så er du hjertelig velkommen til å ta det med deg. På noen av samlingene vil det bli servert enkel mat fra ulike land, og andre ganger vil det bli foredrag med aktuelle tema. Dette blir annonsert på forhånd av samlingene.

Den første samlingen høsten 2020 blir torsdag 1.oktober.

Deretter blir det Kaffetreffet følgende datoer: 5. november og 3. desember.
Klokkeslett for alle samlingene er fra kl. 18.00 – 20.00.
Møtestedet for Kaffetreffet er i Kong Oscarsgate 15, 2 etasje.

Samlingene er gratis og åpne for alle! Vi overholder gjeldene smittevernregler, holder avstand, og vi har håndsprit og munnbind tilgjengelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *