Debattinnlegg; Vi må kunne snakke om islam og seksualitet – av styremedlem Nooshin Zaery

Styremedlem i Det Felles Innvandrerråd i Hordaland, Nooshin Zaery, har skrevet et viktig innlegg i debatten omkring islam og seksualitet. Innlegget ble publisert i BA 08. 11 2019.

Utdrag fra debattinnlegget: “Etter uttalelsen min i BT der jeg utfordret imamene i Bergen moské til å lage arenaer der det kan snakkes om seksualitet inn i islam, ble jeg tatt imot med overraskende åpne armer. Dette har resultert i et flott samarbeid mellom meg og styret og imamen i Bergen moské, der vi har begynt å planlegge hvordan vi sammen kan ta opp temaer knyttet til seksualitet. For meg er dette betryggende, og det gir meg håp å vite at muslimske ungdommer i Bergen snart vil få en arena der de kan snakke om islam og seksualitet.”

 

Les hele innlegget i linken: her 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *