Oppdatert informasjon om kontortider i forbindelse med COVID-19

I forbindelse med COVID-19 har vi i Vestland Innvandrerråd fremdeles hjemmekontor. Men vi er tilgjengelige både på telefon, mail og Facebook innenfor ordinær arbeidstid (mandager til fredager fra kl. 09.00 – 15.00). 

Mail: innvandrerradet@gmail.com

Telefon: 46931810

Facebook: @vestlandinnvandrerrad

Vi har i tillegg mulighet for å sette opp Zoom-møter om det er ønskelig, og vi er også åpne for å møtes èn til èn, eller små grupper, i vårt møtelokale om det er behov for det (vi har munnbind og håndsprit tilgjengelig). Så ikke nøl med å kontakte oss!

I løpet av høsten vil vi også starte opp igjen enkelte av aktivitetene våres, dette gjelder blant annet Kaffetreffet og Empowermentkurset for jenter. Følg med på Facebooksiden vår for mer info om dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *