Lansering av informasjonsvideo om COVID-19

Norsk Folkehjelp Bergen, Papillon Bergen og Vestland Innvandrerråd har denne våren samarbeidet om utviklingen av en informasjonsvideo på 27 ulike språk om det å leve trygt, både fysisk og psykisk, med COVID-19 i samfunnet vårt. Smau media har stått for produksjonen og Kolbrun Retorikk for illustrasjonene.

Vi har samarbeidet med Helse Bergen for å sikre det helsefaglige innholdet, og vi har fått hjelp av en fantastisk gruppe med frivillige personer med flerkulturell bakgrunn fra våre nettverk til å delta i videoene.

Vi er utrolig stolte over å nå kunne få vise frem det enorme språklige og kulturelle mangfoldet som finnes her i Bergen.

Vi håper at videoene kan være et bidrag til at flere kan lære mer om viruset og hvordan vi sammen kan hindre at koronasmitten sprer seg. Vi håper også at informasjonen kan hjelpe flere til å leve sunt, ta vare på seg selv og hverandre, og ikke minst føle seg trygge når man går utenfor hjemmene sine.

Hjelp oss gjerne å spre videoene slik at flest mulig får sett de.

Prosjektet er gjennomført med midler fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet – IMDi.

De 11 første videoene kan nå sees, og deles, på vår facebookside: https://www.facebook.com/vestlandinnvandrerrad/

Resten av videoene publiseres i løpet av de neste dagene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *